1. Cum comand?

Selectează produsul din pagina magazinului online.

Apasa butonul „Adauga in cos”.

Dacă doreşti să adaugi mai multe produse la comanda ta, trebuie doar sa navighezi prin pagina initiala a magazinului si sa apesi butonul „Adauga in cos” . Dacă doreşti să finalizezi comanda transmite datele tale pentru facturare si datele de livrare.

Completează toate datele corespunzătoare informaţiilor de LIVRARE, FACTURARE, TRANSPORT şi PLATĂ .

La final trebuie doar să CONFIRMI COMANDA , telefonic (0769 975 949 ) sau prin e-mail ( comenzi@panourisolareoltenia.ro).  Panouri Solare Oltenia permite tuturor clientilor sa-si comande prin doua sisteme de plata: – CASH cu plata ramburs si prin RATE cu cardul sau direct in contul nostru bancar. Solicita informatii ajutatoare la 0769 975 949.

Curierul ajunge la tine faci plata in sistem ramburs, in cazul in care nu ai achitat-o cu ordin de plata anterior, si apoi achiti taxele de livrare. Iti recomandam sa pastrezi chitanta primita de la curier, pentru ca ea face dovada achitarii comenzii, in cazul in care ai nevoie de ea pentru factura pe care noi o emitem.

2. Ce garantie se ofera la produse ?

Se ofera garantie 24 de luni la panourile solare.

3. Cum imi aleg capacitatea panoului solar?

La panourile solare, se calculeaza aproximativ 50 de litri / persoana.

4. Ce diferenta este intre panourile presurizate si cele nepresurizate ?

Panourile presurizate se pot folosi si pe timp de iarna, avand rezistenta electrica inclusa. Cele nepresurizate se folosesc doar primavara, vara si toamna. In timpul inghetului se golesc. La cele nepresurizate, presiunea apei este prin cadere, dar se poate regla cu ajutorul unei pompe de majorare presiune apa calda, si temperatura apei cu ajutorul unei vane de amestec.

5. Care este rolul controller-ului?

Controller-ul la panourile nepresurizate se foloseste pentru pornirea/oprirea apei reci printr-o electrovalva, pornirea/oprirea rezistentei electrice si vizualizarea temperaturii apei calde din boiler.

Controller-ul la panourile presurizate se foloseste pentru pornirea/oprirea rezistentei electrice, pornirea si oprirea degivrarii, in functie de setarile date si vizualizarea temperaturii apei din boiler.

6. Care este termenul de livrare?

Termenul maxim de livrare al unei comenzi este intre 1-7 zile lucratoare.